REKLAMA
Hovädzie mäso s hríbami a vínom
Je to jednoduchý recept a mäsko s omáčkou je lahodnej chuti .
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 820 g hovädzie mäso
- 1 pl hladká špaldová múka
- 1 pl bravčová masť
- 1 Cibuľa
- 800 ml voda
- 115 rajčinový pretlak
- 50 g sušené hríby
- 8 strúčiky cesnaku
- 200 ml červené víno
- 30 g Med
- sušený tymián
- sušená bazalka
- mleté čierne korenie
- soľ
- korenie 4farieb
- rasca celá
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na väčšie kocky, posypeme ho soľou a múkou.Dobre premiešame aby sa mäso obalilo múkou.
2. Krok
Na masti si speníme nakrájanú cibuľu,pridáme mäso,kmín,tymián,bazalku a dusíme.Podľa potreby prilievame vodu .
3. Krok
Keď je mäso na pol mäkké,pridáme premyté sušené hríby a popučený cesnak.
4. Krok
Keď máme mäso mäkké vyberieme ho do misky a omáčku s ručným mixérom dobre rozmixujeme. Mäso vrátime späť do omáčky a spolu premiešame,dochutíme. podávame so zemiakmi a omáčku posypanú syrom. dobrú chuť :)