REKLAMA
Hruškovo čokoládový tart
Tart v príchuti hrušky a čokoláda
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Cesto
- 200 g hladká múka
- 20 g kakao
- 2 pl erythrytol
- 100 g ghí maslo
- 1 ks žĺtok
- 3 pl voda
Plnka
- 5 ks Zrelé hrušky
- 2 ks žĺtky
- 1 balenie puding čokoláda premium
- 500 ml mlieko
- sladidlo
Na vrch
- arašidové maslo s bielou čokoládou
- granola
- kešu oriešky
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Na cesto všetko spolu zmiešame a vypracujeme cesto. Odložíme na 30 minút do chladničky.
2. Krok
Uvaríme hustý puding do ktorého primiešame žĺtky. Za občasného miešania necháme mierne vychladnúť.
3. Krok
Hrušky očistíme a nakrájame na menšie kúsky.
4. Krok
Vychladnuté cesto rozvaľkáme do formy na tart a popritláčame na dno i okraje. Na cesto naukladáme hrušky a rozotrieme uvarený puding. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 35 minút. Po dopečení potrieme arašidovým maslom a posypeme granolou a orieškami. Pred podávaním necháme úplne vychladnúť.