REKLAMA
Jablkový koláč s orechmi, hrozienkami a škoricou
Vynikajúci koláčik, ktorý hrá rôznymi chuťami a vynikajúco sa hodí na jeseň.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
36
- 8 vajce
- 1⁄2 HR hnedý cukor
- 1 škoricový cukor
- 1⁄2 HR olej
- 2 HR špaldová hladká múka
- 1 kl kypriaci prášok
- 1⁄2 HR posekaných orechov
- 1⁄2 HR sušených hrozienok
- 50 g horkej čoko
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
Cukor s vajíčkami si vyšľaháme do peny. Ďalej pridáme olej a múku so sódou bikarbónou. Jemne do cesta vmiešame orechy a hrozienka a môžeme dať aj na vrch. Cesto vylejeme na väčší plech na koláč. Na vrch dáme pokrájané jabĺčka so šupkou, posekanú horkú čokoládu, škoricový cukor. Pečieme na 180 stupňov 25-30 minút. Dobrú chuť!