REKLAMA
Jahodovo kokosový sen
Smotanová torta z piškót, jahôd a sušeného kokosu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 250 g jahoda
- 2 kyslé smotany
- 1 vanilkový cukor
- 1 šľahačka 33%
- dlhé piškóty
- 1 polievková lyžica kakaové bôby
- 4 polievková lyžica sušený kokos
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Nachystáme si ingrediencie.
2. Krok
Na dno pekáčika (najlepšieho čo sa dá otvoriť) dáme piškóty a kyslú smotanu zmiešanú s 1/2 vanilkového cukru a 2 PL kokosu.
3. Krok
Dáme čerstvé jahody a vrstvu plnky (smotana vanilka kokos) opakujeme.
4. Krok
Na vrch už len pekne poukladáme jahody a nasypeme trochu kávových bôbov a necháme v chladničke odstáť 2-3 hodinky a môžeme sa pustiť do mňamky. Môžeme ešte na kraj tanierika dávať pri podávaní vymiešanú šľahačku. Nech koláčik chutí.