REKLAMA
Koláč s pudingom a kyslou smotanou
Chladený koláč
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Suroviny na cesto
- 340 g múka
- 2 polievková lyžica kryštálový cukor
- 150 g maslo
- 2 ks žĺtko
- 2 polievková lyžica mlieko
Suroviny na plnku
- 1 ks puding
- 300 ml mlieko
- trochu kokos
- 400 g kyslá smotana
- 1 ks želatína
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zmiešame suroviny na cesto spolu.
2. Krok
Zamiešame tuhé cesto.
3. Krok
Cesto uložíme do formy tak, aby všade bolo rovnako hrubé.
4. Krok
S vidličkou urobíme dierky. Dáme piecť na 15 minút na 180°C.
5. Krok
Uvaríme puding podľa návodu na obale.
6. Krok
Do upečeného cesta nalejeme puding a necháme vychladnúť.
7. Krok
Želatínu namočíme na 10 minút, pridáme ju k smotane a pridáme vanilkový cukor.
8. Krok
Hotovú smotanovú želatínu nalejeme a necháme koláč vychladnúť cca 2 hodiny v chladničke.