REKLAMA
Koláč s tajnou ingredienciou
Cícer v koláči? Áno, aj ten vieme do neho prepašovať a tak dezert urobiť výživnejším.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
20
- 400 g zaváraný cícer
- 2 ks jablká
- 40 g hladkej špaldovej múky
- 30 g vanilkového proteínu alebo múky
- 15 g mletých vlašských orechov
- 3 ks vajec
- 50 ml mlieka
- 20 g arašidového masla
- 2 čl Prášku do pečiva
- 2 čl škorice
- Štipka badián
- Štipka muškátového orechu
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Z bielkov vyšľaháme sneh. Jablká očistíme. Cicer a jedno jablko rozmixujeme. Jedno jablko nastrúhame nahrubo.
2. Krok
V mise zmiešame rozmixovany cicer, jablká, žĺtky, arašidové maslo, mlieko a prešľaháme. Primiešame suché ingrediencie. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov.
3. Krok
Pripravené cesto na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 180 stupňov približne 30 minút.