REKLAMA
Letný šalát s hermelínom
Zeleninový šalát so zapečeným hermelínom mám v lete najradšej. Krásne osvieži a zasýti či na rýchly obed alebo ľahšiu večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 hlávka hlávkový šalát
- 130 g cherry paradajky
- 1 šalátová uhorka
- mäta čerstvá
- kôpor
- limetková štava
- olivový olej
- 2 ks hermelínový syr
- krutóny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
Zeleninu si umyjeme, nakrájame na veľkosť sústa a zmiešame spolu s olivovým olejom a šťavou z polovice limetky. Hermelíny na grilovanie necháme na 10 minút zapiecť v obale v rúre. Hotové servírujeme posypané čerstvými lístkami mäty, kôpru a hrsťou krutónov. Nech chutí! :)