REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/PO0kBpyQORQd73pbGa6e/b96800f69ec0417dfa77ed0852a72f.jpeg)
Mini pizza z cotage cheese
Rýchla a jednoduchá pizza bez kysnutia
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
Cesto
- 120 g bieleho cottagu
- 150 g hladkej špaldovej múky
- 1 vajíčko
Obloha
- Paradajkový pretlak z Dm
- baby špenát
- cherry paradajky
- mozzarella strúhaná
- bazalka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Suroviny na cesto spolu ručne vymiešame. Cesto si odložíme na 10 minút do chladničky. Z cesta si vytvoríme valec a nakrájame na cca 8 časti. Rukami vytvarujeme kruh, cesto si pomúčnime, aby sa nelepilo. Každú pizzu som potrela jemnou vrstvou pretlaku, pridala bazalku, mozzarelu a paradajky a naparený baby špenát. Oblohu si zvolíme podľa chuti a veku dieťaťa. Ukladáme na papier na pečenie a vložime do vopred rozohriatej rúry. Pečieme na 200/20 minút.
2. Krok
Dobrú chuť!