REKLAMA
Zdroj: Canva
Najlepšia omáčka k panenke
Jednoduchá horčicovo - smotanová omáčka s medom sa výborne hodí k bravčovej panenke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 50 g maslo
- 3 čl Med
- 3 pl plnotučná horčica
- 1 ks šľahačka
- soľ a korenie
- strúhanka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Horčicovo - smotanovú omáčku pripravujeme z výpeku, ktorý nám ostal pri príprave bravčovej panenky.
2. Krok
Na panvici rozpustíme maslo a orestujeme na ňom panenku. Panenku následne vyberieme na tanier a pokračujeme v príprave omáčky.
3. Krok
Do výpeku nalejeme smotanu, horčicu a med. Chvíľu spolu povaríme a vrátime panenku späť do omáčky.
4. Krok
Pred koncom dusenia omáčku zahustíme strúhankou.