REKLAMA
Zdroj: Pixabay: PublicDomainPictures
Najlepšia plnka do torty
Krémová a luxusne čokoládová plnka, ktorá je dokonalou voľbou do akéhokoľvek druhu torty.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 200 g Horká čokoláda
- 200 ml smotana na šľahanie
- 50 g maslo
- 2 ks žĺtky
- 2 pl cukor
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
V malej panvici roztopíme maslo a pridáme na drobno nakrájanú čokoládu. Na slabom ohni necháme čokoládu a maslo rozpúšťať, kým nie je zmes hladká.
2. Krok
Medzitým vo veľkej mise zmiešame žĺtky a cukor.
3. Krok
Do žĺtkovej zmesi pridáme rozpustenú čokoládu a dobre premiešame.
4. Krok
Potom pridáme smotanu na šľahanie a opäť premiešame, kým nie je plnka hladká.
5. Krok
Plnka je pripravená na použitie. Môže byť použitá ihneď alebo môže byť uložená v chladničke na použitie neskôr. Pred použitím nechajte plnku zohriať na izbovú teplotu.