REKLAMA
Najlepšia rajčinová omáčka
Klasická rajčinová omáčka k fašírkam.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 Cibuľa
- 1 strúčik cesnak
- 2 konzervy lúpaných paradajok
- 2 ks bobkový list
- 1 pl cukor
- soľ
- čierne mleté korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Najskôr si pripravíme fašírky podľa chuti. Na výpeku, ktorý nám zostal si opečeieme cibuľu do sklovita. Pridáme nakrájaný cesnak.
2. Krok
K cibuli preidáme rajčiny, bobkový list, cukor a soľ. Premiešame spolu podusíme asi 10 minút. Vyberieme bobkový.
3. Krok
Na záver do omáčky pridáme mäsové fašírky a spolu všetko podusíme ešte asi 10 minút. Môžeme podávať.