REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/fP3bpdnQztUgqogZMam1/42cb8dbf83cedc553583ac53704e80.jpeg)
Najlepšia rajčinová omáčka
Klasická rajčinová omáčka k fašírkam.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 Cibuľa
- 1 strúčik cesnak
- 2 konzervy lúpaných paradajok
- 2 ks bobkový list
- 1 pl cukor
- soľ
- čierne mleté korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Najskôr si pripravíme fašírky podľa chuti. Na výpeku, ktorý nám zostal si opečeieme cibuľu do sklovita. Pridáme nakrájaný cesnak.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/fP3bpdnQztUgqogZMam1/797e1957e0de6b457a8d9d3458c693.jpeg)
2. Krok
K cibuli preidáme rajčiny, bobkový list, cukor a soľ. Premiešame spolu podusíme asi 10 minút. Vyberieme bobkový.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/fP3bpdnQztUgqogZMam1/e1c079820b4008e06eaa72e22d3567.jpeg)
3. Krok
Na záver do omáčky pridáme mäsové fašírky a spolu všetko podusíme ešte asi 10 minút. Môžeme podávať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/fP3bpdnQztUgqogZMam1/0d4b79670412146cacdd32a6ee505e.jpeg)