REKLAMA
Ovocné carpaccio s mätovo-kivovým coulis
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 2 kus broskyňa
- 3 kus kivi
- 1⁄2 kus ananás
- 1⁄2 kus melón
- 2 kus pomaranč
- granátové jablko
Mätovo-kivové coulis
- 100 ml voda
- 1 polievková lyžica mätový sirup
- 50 ml Med
- 2 kus kivi
- mätové lístky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Coulis: do mixéra nalejeme vodu, sirup a med. Zmes mixujeme asi 5 minút. Následne do nej pridáme lístky mäty a rozpolené kivi. Mixujeme dovtedy, kým nie je mäta a kivi nasekaná na drobné kúsky (asi 1 minútu).
2. Krok
Ovocie umyjeme a očistíme. Ak je to potrebné, odstránime z neho semienka. Ovocie nakrájame na tenké, približne 4 mm hrubé plátky, ktoré aranžujeme na tanier.
3. Krok
Nakoniec carpaccio posypeme semienkami granátového jablka a pokropíme ho pripraveným coulis.