REKLAMA
Zdroj: Canva
Parížsky rezeň
Vynikajúci bravčový rezeň obalený v cestíčku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčová panenka
- 1 čl soľ
- 300 ml mlieko
- 5 pl hladká múka
- 4 ks veľké vajcia
- 1 čl mleté čierne korenie
- kypriaci prášok
- 3 pl bravčová masť
- 100 ml olej
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Bravčové karé nakrájame na rezne, poklepeme a osolíme.
2. Krok
Pripravíme si cestíčko z mlieka, vajec, soli, čierneho korenia, hladkej múky a štipky prášku do pečiva. Vymiešame to všetko spolu.
3. Krok
Rezne obalíme najprv v hladkej múke a následne ich namočíme do cestíčka.
4. Krok
Rozohrejeme si panvicu s bravčovou masťou a vyprážame rezne z oboch strán.
5. Krok
Ako prílohu môžeme zvoliť zeleninový šalát, ryžu, varené zemiaky. Podľa chuti.