REKLAMA
Zdroj: FB: Jedlo je krásne
Pečená krkovička na pive
Šťavnatá pečená krkovička na čiernom pive a pečenými zemiakmi.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 kg bravčová krkovička
- 500 ml tmavé pivo
- 6 ks strúčiky cesnaku
- 2 ks Cibuľa
- 1 ks bobkový list
- morská soľ
- čerstvý rozmarín
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Krkovičku umyjeme a osušíme. Následne ju dôkladne osolíme a položíme na pekáč.
2. Krok
Do pekáča tiež vložíme nakrájanú cibuľu, celé strúčiky cesnaku, čerstvý rozmarín a bobkový list.
3. Krok
Krkovičku podlejeme tmavým pivom a pečieme ju zabalenú v alobale vo vyhriatej rúre na 160°C zhruba 60 minút. Po hodine alobal otvoríme a krkovičku pečieme ďalších 60 minút.