REKLAMA

Zdroj: arfo from Getty Images

Pečené bravčové koleno

Toto pečené bravčové koleno je mimoriadne šťavnaté, má krásnu zlatistú farbu a úžasnú vôňu.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 kus bravčové koleno Pridané do
  • 1 pivo Pridané do
  • 4 strúčiky Cesnak Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • majoránka Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bravčové kolená dôkladne umyte, osušte a krížom narežte kožu.

2. Krok

Cesnak ošúpeme a pomelieme, potom ho zmiešame s korením, soľou a majoránom. Touto zmesou potrite bravčové kolená. Je veľmi dôležité, aby ste kožu bravčového kolena dôkladne narezali, aby korenie lepšie preniklo do mäsa a koža bola chrumkavá.

3. Krok

Bravčové kolená vložte do rúry a zalejte ich pivom. Bravčové kolená vložte do chladničky aspoň na 2 hodiny. Lepšie je, ak ich môžete marinovať 12 hodín.

4. Krok

Potom ich pečte v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 2,5 - 3 hodiny. Z času na čas ich prelejte pivom z misky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov