REKLAMA

Zdroj: arfo from Getty Images

Pečené bravčové koleno

Toto pečené bravčové koleno je mimoriadne šťavnaté, má krásnu zlatistú farbu a úžasnú vôňu.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 kus bravčové koleno Pridané do
  • 1 pivo Pridané do
  • 4 strúčiky Cesnak Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • majoránka Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bravčové kolená dôkladne umyte, osušte a krížom narežte kožu.

2. Krok

Cesnak ošúpeme a pomelieme, potom ho zmiešame s korením, soľou a majoránom. Touto zmesou potrite bravčové kolená. Je veľmi dôležité, aby ste kožu bravčového kolena dôkladne narezali, aby korenie lepšie preniklo do mäsa a koža bola chrumkavá.

3. Krok

Bravčové kolená vložte do rúry a zalejte ich pivom. Bravčové kolená vložte do chladničky aspoň na 2 hodiny. Lepšie je, ak ich môžete marinovať 12 hodín.

4. Krok

Potom ich pečte v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 2,5 - 3 hodiny. Z času na čas ich prelejte pivom z misky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Dezert

3772 receptov

Kuracie mäso

788 receptov