REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VLNS0GrJktolovgjM3Ri/a361c3ef9c4ccb3391e61d0ca89e60.jpeg)
Pečené bravčové koleno
Vynikajúce pečené koleno.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 zadné bravčové koleno
- 1⁄2 l svetlé pivo
- soľ
- Cibuľa
- 8 strúčiky cesnaku
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
240 min.
1. Krok
Koleno si umyjeme a narežime si doň viacero dierok, kde pozapichujeme očistené strúčiky cesnaku.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VLNS0GrJktolovgjM3Ri/6636db76d33f72cd67ac2edd857799.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Takto pripravené koleno si vložíme do pekáča.
3. Krok
Koleno si osolíme poriadne zo všetkých strán, možeme soľ jemne vmasírovať do mäsa. Teraz zalejeme koleno pivom a ešte pridáme soľ.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VLNS0GrJktolovgjM3Ri/e4f6dbcf1e0abc90acc2ee7cab9327.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Koleno takto pečieme prikryté 4 až 5 hodín.
5. Krok
Po tomto čase by malo byť mäsko úplne jemné. Pridáme k nemu očistenú a nakrájanú cibuľu a ešte ho zapečieme na 30 minút odokryté.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VLNS0GrJktolovgjM3Ri/e2976509f8b6ab83e60c1d1a2c3881.jpeg)
Zdroj: Youtube