REKLAMA
Penne s parmezánovou omáčkou a balzamovým octom
Nezameniteľná chuť parmezánu a balzamového oleja, poteší nejednu chuťovú bunku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 350 g penne cestoviny
- 300 ml šľahačka
- 120 g parmesan v3
- na dochutenie balzamikový ocot
- 1 čl soľ
- 1 čl mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
POSTUP: V hrnci si necháme zovrieť osolenú vodu na cestoviny.
2. Krok
Medzitým si vo veľkej panvici na slabom ohni, necháme zovrieť smotanu.
3. Krok
Pridáme parmezán, soľ a korenie. Dôkladne miešame až kým sa syr neroztopí.
4. Krok
Do hrnca s vriacou vodou vložíme cestoviny a uvaríme ich al dente. Scedíme, preložíme do panvice s omáčkou a dobre premiešame.
5. Krok
SERVÍROVANIE: Cestoviny podávame pokvapkané niekoľkými kvapkami balzamového octu. Vrch cestovín môžeme tiež dochutiť parmezánom.
6. Krok
"Cestoviny sú láska - nenáročné na prípravu, rýchle a znamenite chutné."