REKLAMA

Zdroj: FB - Recepty vaše a starej matere

Šampiňóny s údeným tofu na smotane

Najlepší šampiňónový perkelt. Šampiňóny s údeným tofu na smotane. Výborne chutia s cestovinou.

REKLAMA
Parádne tofu recepty, ktoré spestria jedálniček! Jednoduchá príprava a skvelá chuť

Recept nájdeš v tomto článku

Parádne tofu recepty, ktoré spestria jedálniček! Jednoduchá príprava a skvelá chuť

Ingrediencie

porcií
5
  • 500 g huba Pridané do
  • 1 ks veľká cibuľa Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl mletá červená paprika Pridané do
  • 1 čl mletá kurkuma Pridané do
  • 1 čl vegeta Pridané do
  • 1 ks paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 ks šľahačka Pridané do
  • 1 pl polohrubá múka Pridané do
  • 1 ks citrónová šťava Pridané do
  • 1 pack tofu Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Šampiňóny očistíme a nakrájame na mesiačiky.

2. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno, orestujeme na panvici s troškou olivového oleja. Pridáme tam nakrájané šampiňóny, červenú papriku, korenie, soľ a zalejeme vodou po vrch šampiónov.

3. Krok

Zhruba po 10 minútach pridáme paradajkový pretlak a tofu. Dusíme, dokým nie sú šampiňóny mäkké.

4. Krok

Na záver pridávame smotanu na šľahanie, v ktorej rozmiešame múku a necháme zovrieť. Dochutíme podľa potreby, môžeme pridať pár kvapiek citróna a vegetu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4812 receptov

Mäsité jedlá

2238 receptov

Kuracie mäso

783 receptov

Mascarpone

340 receptov

Raňajky

1465 receptov

Večera

4530 receptov

Dezert

3701 receptov