REKLAMA
Tekvicový prívarok s mäsom
Recept na tekvicový prívarok s bravčovým mäsom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Prívarok
- 1 ks tekvica
- 2 strúčky cesnaku
- 1 ks list bobkový
- 250 ml smotana na šľahanie
- soľ
- čierne korenie
- hladká múka
- rasca
- ocot
- kryštálový cukor
- Hŕstka čerstvý kôpor
Mäso
- 500 g bravčové mäso
- 1 ks ks cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1⁄2 ks paprika
- 8 ks paradajky cherry
- soľ
- korenie štyroch farieb
- mletá rasca
- trochu červená mletá paprika
- hladká múka
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na drobno a orestujeme ju na oleji.
2. Krok
Po chvíli pridáme k cibuli cesnak s mäsom a restujeme ich spolu. Posypeme ho koreninami a podlejeme vodou. Takto pripravené mäso dusíme cca 15 minút.
3. Krok
Po uplynutí doby pridáme k mäsu nakrájanú papriku so cherry paradajkami.
4. Krok
Šťavu zahustíme múkou.
5. Krok
Teraz si uvaríme prívarok z tekvice.
6. Krok
Tekvicu očistíme a postrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme všetky koreniny a trochu vody.
7. Krok
Keď je tekvica už mäkká, prilejeme k nej smotanu zmiešanú s múkou a cukor podľa chuti.
8. Krok
Prívarok odstavíme zo sporáka a dochutíme octom a nasekaným kôprom.
Iwa to je zas perla vašich receptov. Fotka iná v recepte zas zmiešajte všetko do kopy čo je katastrofa. Na fotke je vidieť ako to má vyzerať do konca aj kôpor v privarku vidieť, čo vy v recepte neuvadzate ??