REKLAMA
Zeleninové fašírky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g miešaná zelenina
- 4 polievková lyžica strúhanka
- 2 vajce
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- slnečnicový olej
- soľ
- mleté čierne korenie
- drvená rasca
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Cibuľu nakrájajte úplne na drobno a osmažte ju na panvici s olejom. Pridajte miešanú zeleninu, akúkoľvek podľa chuti a zásob, a chvíľu opekajte. Po minútke zalejte vodou a duste pod pokrievkou.
2. Krok
Zeleninu duste do mäkka. Potom pridajte natrhaný rožok, jedno vajce a strúhanku. Poriadne premiešajte a ochuťte soľou, korením a petržlenovou vňaťou. Do zmesi pretlačte aj cesnak, pridať môžete rascu alebo vegetu, to už podľa svojej chuti. Namočte si ruky pod vodou, aby sa vám lepšie tvorili zo zmesi fašírky. Tie potom stačí upražiť na oleji z oboch strán ako klasické fašírky.