REKLAMA
Živánska na grile
Tento recept som našla v jednom starom časopise. Je to živánska na grile, pričom každá porcia sa pečie zvlášť zabalená v alobale.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 Kúsky bravčového mäsa
- 4 plátky slaniny
- 1 ks Cibuľa
- 4 ks zemiaky
- soľ
- mleté čierne korenie
- sladká paprika
- grilovacie korenie
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky alebo kto chce na kocky.
2. Krok
Mäso z vonkajšej strany potrieme olivovým olejom a dôkladne ho osolíme, okoreníme a obalíme v sladkej paprike.
3. Krok
Zemiaky očistíme, nakrájame na plátky, premiešame s trochou oleja, osolíme a okoreníme grilovacím korením.
4. Krok
Na alobal postupne naložíme nakrájané zemiaky, plátky slaniny, cibule.
5. Krok
Kto chce si môže do živánskej pridať aj zeleninu.
6. Krok
Na vrch balíčka položíme plátok mäsa a zabalíme ho.
7. Krok
Takto pripravenú živánsku na grile pečieme cca 40 minút.