REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ct1ouNZ7rDNOrCChaRtK/51ca8817d0fcc5672ccc5ab4d47681.jpeg)
Zmrzlinová torta
Ultra ľahká príprava na rýchlu zmrzlinovú tortu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 6 ks smotanového nanuku v čokoládovej sušienke Keks
- 1 mascarpone (g)
- 250 smotanu na šľahanie ( ml)
- 2 pl práškového cukru
- maliny na ozdobu
- čučoriedky na ozdobu
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Začneme tým, že si vyšľaháme šľahačkovú smotanu s práškovým cukrom. Do hotovej šľahačky pridáme mascarpone, prešľaháme, zakryjeme potravinárskou fóliou a odložíme do chladničky mierne stuhnúť.
2. Krok
Na dno tácky vhodnej do mrazničky (napr. spodok z tortovej formy) natrieme do tvaru ležatej osmičky jemnú vrstu krému. Na krém položíme 2 nanuky KEKS. Navrstvíme krém, opäť položíme nanuky. Takto to zopakujeme ešte raz a hotovú tortičku o 6 nanukoch potrieme z každej strany tenšou vrstvou krému a dáme zamraziť do mrazničky.
3. Krok
Pred podávaním poriadne potrieme krémom a dozdobíme čerstvými malinami a čučoriedkami. Dobrú chuť.