REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/E-4O5-A_z7ibizU31tfE/1c8d921a9239d4e85d52dfc6d19efe.jpeg)
Bryndzové slimáky
Čakáte návštevu a chcete pripraviť niečo iné ako klasické pizza slimáky? Alebo nepapáte mäso? Vyskúšajte tieto bryndzové
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
22
- 1 balenie lístkové cesto
- 60 g bryndza
- 60 g jemný tvaroh
- 60 g syr
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Lístkové cesto si rozložíme. Prípadne ak nemáme rozvaľkané, vyvaľkáme si ho do obdĺžnika.
2. Krok
Bryndzu rozmiešame s tvarohom a rozotrieme na cesto. Syr si nastrúhame na hrubo a posypeme na bryndzu.
3. Krok
Cesto zrolujeme a nakrájame na slimáky. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri teplote 190 stupňov 25 minút.