REKLAMA
Cestoviny s medvedím cesnakom
Fettuccine s pestom z medvedieho cesnaku je chutná sezónna záležitosť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1⁄2 balíčka cestoviny fettuccine
- medvedí cesnak
- olivový olej
- cesnak
- píniové oriešky
- 1 polievková lyžica citrónová šťava
- parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
Pesto z medvedieho cesnaku si vyrobíme vymixovaním listov medvedieho cesnaku, píniových orieškov, morskej soli, pretlačeného cesnaku, citrónovej šťavy a olivového oleja. Pomer jednotlivých ingrediencií si určite podľa množstva medvedieho cesnaku a kto ma ako rád, vzniknúť by však mala omáčková konzistencia. Cestoviny si uvaríme podľa návodu na obale. Servírujeme premiešané s pestom a posypané parmezánom.