REKLAMA

Fusilli s pestom z medvedieho cesnaku

Cestoviny s vysokým obsahom bielkovín s pestom z medvedieho cesnaku, bazalky a baby špenátu, doplnené o hoblinky parmezánu a slnečnicové semienka.

REKLAMA
Najobľúbenejšie druhy cestovín – Veľký sprievodca a veľa chutných receptov

Recept nájdeš v tomto článku

Najobľúbenejšie druhy cestovín – Veľký sprievodca a veľa chutných receptov

Ingrediencie

porcií
1
  • 30 g čerstvého medvedieho cesnaku Pridané do
  • 15 g čerstvých lístkov bazalky Pridané do
  • 20 g baby špenát Pridané do
  • 2 Lyžice extra panenský olivový olej Pridané do
  • 1 pl slnečnicové semienka Pridané do
  • trošku soľ Pridané do
  • Prodietix fusilli Pridané do
  • strúhaného parmezánu Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.

Najskôr si podľa návodu na obale pripravte cestoviny fusilli od Prodietixu. Obsah vrecúška vysypte do 1 litra vriacej osolenej vody. Varte 20 minút, kým cestoviny zmäknú, potom zlejte zbytočnú vodu zlejte. Všetky ostatné ingrediencie rozmixujte tyčovým mixérom. Dávajte pozor pri prilievaní oleja, ten dávkujte do mixéra postupne. Na jednu porciu by mali stačiť dve až tri lyžice pesta. Rozmixovanou zmesou polejte cestoviny a dozdobte semienkami a hoblinkami parmezánu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov