REKLAMA
Fusilli s pestom z medvedieho cesnaku
Cestoviny s vysokým obsahom bielkovín s pestom z medvedieho cesnaku, bazalky a baby špenátu, doplnené o hoblinky parmezánu a slnečnicové semienka.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 30 g čerstvého medvedieho cesnaku
- 15 g čerstvých lístkov bazalky
- 20 g baby špenát
- 2 Lyžice extra panenský olivový olej
- 1 pl slnečnicové semienka
- trošku soľ
- Prodietix fusilli
- strúhaného parmezánu
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Najskôr si podľa návodu na obale pripravte cestoviny fusilli od Prodietixu. Obsah vrecúška vysypte do 1 litra vriacej osolenej vody. Varte 20 minút, kým cestoviny zmäknú, potom zlejte zbytočnú vodu zlejte. Všetky ostatné ingrediencie rozmixujte tyčovým mixérom. Dávajte pozor pri prilievaní oleja, ten dávkujte do mixéra postupne. Na jednu porciu by mali stačiť dve až tri lyžice pesta. Rozmixovanou zmesou polejte cestoviny a dozdobte semienkami a hoblinkami parmezánu.