REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4xHDgglZtZ_RVwflEffG/2b0f4189759038761789e232d722a4.jpeg)
Zdroj: FB - Vaříme doma
Jemná nadýchaná hrnčeková bublanina
Rýchly recept na výbornú nadýchanú bublaninu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 300 gr polohrubá múka
- 180 gr kryštálový cukor
- 180 ml oleja
- 200 gr kyslá smotana
- 5 vajce
- 4 pl mlieko
- 1 vanilkový puding
- 1 kypriaci prášok
- podľa chuti ovocie
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Najskôr vyšľaháme vajcia s cukrom do svetlej peny.
2. Krok
Postupne pridávame ostatné suroviny a vymiešame do hladkého cesta.
3. Krok
Cesto nalejeme do vymasteného a múkou vysypaného pekáča.
4. Krok
Nakoniec pridáme ovocie. Napríklad marhule a jahody alebo iné sezónne ovocie.
5. Krok
Pečieme na 175°C cca 30 minút.
6. Krok
Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom, nakrájame a môžeme podávať. Dobrú chuť