REKLAMA
Krevety na masle s cesnakom
Tieto šťavnaté krevety s cesnakovým maslom sú ideálne ako predjedlo alebo aj ako plnohodnotný obed! Recept je rýchly a jednoduchý na prípravu a za menej ako 20 minút.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 Lyžice olivového oleja
- 4 Lyžice maslo
- 6 strúčikov cesnaku (prelisovaný)
- 500 g kreviet
- soľ
- chili paprička
- 3 Lyžice citrónová šťava
- šálky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
17 min.
1. Krok
Na panvicu si dáme rozpustiť dve lyžice masla a olivový olej.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Očistené krevety poukladáme na panvicu. Opečieme z oboch strán, kým sa krevety nezafarbia do oranžova.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme prelisovaný cesnak a chilli.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Krevety zalejeme citrónovou šťavou a pridáme zvyšok masla.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Na záver posypeme krevety posekanou petržlenovou vňaťou a dosolíme podľa chuti.
Zdroj: Youtube