REKLAMA
Zdroj: Adam Calaitzis from Getty Images
Kuracie mäso na horčicovej omáčke
Recept na výborné kuracie mäso, ktoré je poliate horčicovou omáčkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks kuracie prsia
- 4 pl horčice
- 3 pl Med
- 200 ml smotany na varenie
- soľ a korenie
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Kuracie prsia očistíme, osolíme, okoreníme a na panvici na oleji ich z oboch strán opečieme.
2. Krok
Keď je mäso dobre opečené, pridáme horčicu a med, všetko spolu premiešame a chvíľu podusíme. Med a horčicu je potrebné pridať v tomto poradí - najprv horčicu a potom med, aby sme dosiahli ideálnu kombináciu sladkosti a pikantnosti.
3. Krok
Nakoniec prilejeme smotanu na varenie, znova všetko premiešame a pod pokrievkou necháme ešte asi 10 minút podusiť.
4. Krok
Hotové kuracie mäso na medovo-horčicovej omáčke podávame s ryžou.