REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/AzrvYJFVdp_mZ-QOHtWt/e19cf54dc0299cd4b520fc5df2b0c4.jpeg)
Nepečený milky crispies dezert
Nepečené, s dávkou bielkovín, vyvážené a zdravšie dezerty, ktoré potešia vaše chuťové poháriky. Doprajte si niečo sladké aj častejšie bez kopy cukru. Jednoduchý tip na dezert, vhodny i na raňajky či olovrant.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Základ
- 100 g mixované ovsené vločky
- 30 g pufovaná špalda s medom
- 50 g Horká čokoláda
- 40 g ghí maslo
Krém
- 250 g jemný tvaroh v papieri
- 200 g ricota
- 150 g polotučný jemný tvaroh
- 50 g nátierka milky crispies
- 30 g proteín vanilka
Poleva
- 30 g milky crispies nátierka
- pufovaná špalda s medom
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na základ si roztopíme čokoládu. Vločky, špaldu, čokoládu a ghí zmiešame a rovnomerne natlačíme na dno formy vystlanej papierom na pečenie.
2. Krok
Na krém si jednoducho vymiešame všetky ingrediencie. Krém navrstvíme na základ.
3. Krok
Na záver koláč potrieme nátierkou a posypeme špaldou. Odložíme stuhnúť do chladničky.
4. Krok
Smoothie miska 🍧