REKLAMA
Paradajková kapusta
Niečo iné vhodné ako príloha
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
Suroviny
- 130 g hlávkovej kapusty
- 4 kolieska póru
- 4 Lyžice paradajkového pretlaku
- maslo ghee maslo
- mleté čierne korenie
- bazalka
- soľ
Prílohy
- placky zeleninové
- mäsové fašírky
- varené zemiaky
- parená knedľa
- 5 Zeleninové placky kusov
- 130 g akejkoľvek zeleniny
- 30 g ovsených vločiek
- 20 g tvrdého syra
- 1 vajíčko
- 1 strúčik cesnaku
- majoránka
- mletá rasca
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Ako prílohu som zvolila zeleninové placky.
2. Krok
Zeleninu si uvaríme a dáme do mixéra. Ja som použila mrkvu, petržlen, kaleráb a zeler.
3. Krok
Pridáme všetky ostatné suroviny na placky a vymixujeme si cesto.
4. Krok
Pomocou lyžice ukladáme placky na papier na pečenie.
5. Krok
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 180/30 minút do zlatista.
6. Krok
Pór si speníme na masle.
7. Krok
Pridáme nakrájanu kapustu a korenie. Zamiešame a podlejeme vodou.
8. Krok
Dusíme do mäkka. Ak je kapusta mäkká, tak pridáme pretlak.
9. Krok
Zamiešame, necháme prejsť varom a odstavíme.
10. Krok
Dobrú chuť!