REKLAMA
Zdroj: Pixabay : RitaE
Pripravte si červenú kapustu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 Kus červená kapusta
- 2 Kus jablko
- 2 PL cukor
- 200 ml červené víno
- 2 PL jablčný ocot
- 1 ČL soľ
- 1 ČL čierne korenie
- 1 Štipka Klinčeky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Na červenú kapustu nakrájajte červenú kapustu a jablká na tenké pásiky.
2. Krok
V veľkom hrnci nechajte cukor roztopiť, kým nekaramelizuje.
3. Krok
Pridajte jablká a opečte, kým nie sú mäkké.
4. Krok
Pridajte červenú kapustu a dobre premiešajte, aby bola úplne zmiešaná s karamelizovaným cukrom a jablkami.
5. Krok
Pridajte červené víno, jablkový ocot, soľ, korenie a klinčeky a dobre premiešajte.
6. Krok
Vložte veko na hrniec a nechajte všetko minimálne hodinu dusiť.
7. Krok
Uistite sa, že občas premiešavate, aby ste zabránili prihoreniu červenej kapusty.
8. Krok
Keď je červené kapusta mäkká, je pripravená na podávanie! Dobrú chuť!