REKLAMA
Proteínový lotus cheesecake
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Korpus
- 250 g sušienok lotus
- 20 ml mlieka
Plnka
- 500 g tvaroh jemný
- 400 g polotučný jemny tvaroh
- 20 g čokoládový proteín
- 100 ml rastlinné mlieko
- 50 g roztopenej lotus nátierky
- 40 g agáve sirup
- 80 g trstinového cukru
- 10 g pudingového prášku príchuť karamel
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
Najprv si rozdrvíme sušienky na jemno, pridáme mlieko a premiešame. Dáme na spodok 24cm formy a pečieme 10 minút na 170 stupňov Celzia. Medzitým si pripravíme plnku zmiešaním tvarohov a sladidiel a lotus nátierky. V shakeri si vymiešame mlieko, pudingový prášok a proteín. Pridáme do krému a premiešame. Nalejeme na predpečený korpus a môžeme dať na vrch lotus sušienky ako som dala ja a pečieme cca 40 minút na 175 stupňov. Po upečení necháme cheesecake v rúre ešte 5-10 minút, aby nepraskol a potom ďalších 10 minút v pootvorenej rúre a následne vyberieme vonku. Necháme vychladnúť na par hodín, alebo cez noc v chladničke. Dobrú chuť!