REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/sFucULa_H0MKQil3i7dc/735631598514e3c1ea2b5822823d82.jpeg)
Zdroj: Pixabay: RitaE
Rýchla domáca jahodová zmrzlina
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 200 g jahody
- 100 g biely cukor
- 1 Lyžica vanilkový extrakt
- 500 ml smotana na šľahanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Jahody umyte, očistite a nakrájajte.
2. Krok
Jahody, cukor a vanilkový extrakt zmiešajte v mixéri do hladka.
3. Krok
Smotanu na šľahanie vylejte do veľkej misky a šľahajte, kým nevzniknú tuhé špičky.
4. Krok
Jahodovú zmes pridajte do smotany a jemne premiešajte.
5. Krok
Zmes preložte do nádoby odolnej voči mrazu a zamrazte aspoň 4 hodiny, alebo cez noc.
6. Krok
Pred podávaním nechajte zmrzlinu trochu zmäknú