REKLAMA
Zemiakový kvet
Chutny zemiak trochu inak
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 4 ks zemiak
- 1 smotana na šľahanie 33 percent
- soľ
- korenie
- alebo Pečeny cesnak pasta z peceneho cesnaku
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zemiaky očistíme a nakrájame na cca 1mm hrubé kolieska. Naukladáme vedľa seba tak aby sa čast prekrývala a stočíme. Do plechu na muffiny dáme papier na pečenie( môžeme ho namočiť, aby sa s ním lepšie pracovalo) vystelieme jednotlivé otvory na muffim a stočené zemiaky tam uložíme.
2. Krok
V miske si zarobíme, smotanu so soľou, korením a pečeným cesnakom a každý kvet zalejeme.
3. Krok
Dáme piecť na 180'C cca hodina. Po upečení necháme chvíľu vychladnúť a potom vyberieme.