REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/l4KYot5j-6Ww5sWjK-ke/573cd6931c26ba16cce3672846a3cf.jpeg)
Pravý maďarský bravčový perkelt
Jednoduchý recept na pravý maďarský perkelt.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 800 g bravčové pliecko
- 1 žltá paprika
- 1 paprika
- 1 paradajka
- 2 strúčiky cesnaku
- mletá sladká paprika
- soľ
- olej
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Ako prvé si pripravíme zeleninu. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno. Papriku si nakrájame na kocky a paradajku zbavíme stredu z jadierkami a dužinu nakrájame na kocky.
2. Krok
V panvici si rozpálime olej a opečieme cibuľu spolu s cesnakom. Pridáme papriku a paradajku.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/l4KYot5j-6Ww5sWjK-ke/5ccdfc06330f0e4be1fc3068219016.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Keď sa zelenina zdusila pridáme na kocky nakrájané mäso, sprudka opečieme, pridáme soľ a mletú sladkú papriku. Premiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/l4KYot5j-6Ww5sWjK-ke/cafc7a614c8aea696b2e7d636a8a60.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Podlejeme vodou a dusíme domäkka.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/l4KYot5j-6Ww5sWjK-ke/52851e3372832fe43120e5f876afe4.jpeg)
Zdroj: Youtube