REKLAMA
Rýchla a jednoduchá tekvicová polievka
Rýchla krémová hokkaido polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 Cibuľa
- 1 zemiak
- 1 mrkva
- 1 hokkaido
- 400 g kokosové mlieko
- 820 ml voda
- olivový olej
- soľ
- 1⁄2 čl cesnakový prášok
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Cibuľu si očistíme a nakrájame. Do hrnca si dáme olivový olej a cibuľu na ňom speníme.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Hokkaido tekvicu si poriadne umyjeme, vydlabeme vnútro a nakrájame na kocky. Mrkvu a zemiak očistíme a taktiež nakrájame. Pridáme k cibuľke a chvíľku miešame.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Zeleninu si zalejeme vodou, osolíme, pridáme sušený cesnak a zavrieme pokrievkou. Necháme variť 10 minút.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pridáme kokosové mlieko a rozmixujeme ponorným mixérom dohladka.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Necháme ešte zovrieť a odstavíme. Polievku môžeme pri podávaní pokvapkať tekvicovým olejom a posypať tekvicovými semienkami. Najlepšie chutí s čerstvým pečivom. Dobrú chuť.