REKLAMA
T - bone steak
Na panvici pripravovaný T - bone steak. Názov pochádza od tvaru bedrového stavca, ktorý pripomína písmeno T. Pozdĺž kosti je zrejmá časť sviečkovej a roštenky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 3 ks T bone steak
- 1 pl cesnakový prášok
- 1 pl talianske korenie
- 1⁄2 čl pimiento
- 1 čl steakové korenie
- rozmarín
- maslo
- kurací vývar
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
V miske si pripravíme zmes korenia. Zmiešame nové korenie s cesnakovým práškom, steakovým a talianskym korením.
Zdroj: Youtube
2. Krok
T - bone steak potrieme olivovým olejom a posypeme pripravenou koreninovou zmesou.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Na panvici rozpálime maslo a opečieme na ňom steak. Z každej strany po 5 minút. Potom ho odložíme na tanier.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Steaky ideme opäť piecť. Vyberieme si čistú panvicu a rozpálime na nej maslo. Po chvíli pridáme cesnak a steak. Mäso podlejeme vývarom a pridáme k nemu rozmarín.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Po upečení necháme T - bone steak odpočívať 2 minúty.