Mis12
Milujem varenie na otvorenom ohni. 🔥🔥Jedla na ohni máju svoje čaro, tým že jedlo trocha vonia po ohni a dyme 🔥🔥
Milujem varenie na otvorenom ohni. 🔥🔥Jedla na ohni máju svoje čaro, tým že jedlo trocha vonia po ohni a dyme 🔥🔥
14
počet receptov
5,5K
počet zobrazení receptov
45
počet pridaní receptov do obľúbených
Gaštanová polievka
Gaštanová polievka je krémová a jemne sladká, s bohatou orieškovou chuťou. Ideálna na zahriatie počas chladných jesenných dní. 🌰🍲🍁
Tomahowk sterk s bylinkovím maslom
Tomahawk steak pripravený na ohni, osolený a okorenený, podávaný s maslom ochuteným čili, cesnakom a bylinkami. Ako prílohu máte pita chlieb.
Kuracie krídelka marinované v sladko kyslom náleve zo zemiakmi v alobale na pahrebe a spálena jarna cibuľka
Kuracie krídelká sú marinované a spolu so zemiakmi zabalené do alobalu a jarná cibuľka položená na uhlíky. Balíček sa potom vloží do pahreby, kde sa pomaly pečie. Výsledkom je šťavnaté mäso s jemne opečenými zemiakmi.
Piškótová roláda
Piškótová roláda je ľahký a nadýchaný dezert, ktorý sa skladá z tenkého piškótového cesta a rôznych náplní.
Morčacie prsia v horčicovo-medovo-chili pivovej omáčke so zemiakmi v pahrebe plnené bryndzou
Morčacie prsia v horčicovo-medovo-chili pivovej omáčke sú šťavnaté a jemne pikantné, vďaka kombinácii horčice, medu, chili a piva.
Obrátený jablčník
Obrátený jablčník je koláč, kde sa na dno plechu položia nastrúhané jablká s cukrom a škoricou, na ktoré sa naleje cesto. Po upečení sa koláč obráti, takže jablká sú navrchu.
Rozmarínový olej
Rozmarínový olej je esenciálny olej získavaný z listov rozmarínu. Má široké využitie v medicíne, kozmetike a aromaterapii. Je známy svojimi antiseptickými, protizápalovými a antioxidantovými vlastnosťami.
Hríbová omáčka
Uvarte si recept podľa známeho českého šéfkuchára Jana Punčochářa.S týmto receptom nepoviete: "Ajeje, ďalšia obyčajná hubová polievka." Stačí sa pozrieť na ingrediencie a na prvý pohľad bude jasné, že je to určite iné.
Trhané kuracie mäso s medovo-horčicovo-chilli omáčkou
Trhané kuracie mäso s medovo-horčicovo-chilli omáčkou je lahodné a pikantné jedlo, ktoré kombinuje sladkosť medu, pikantnosť horčice a jemnú štipľavosť chilli
Jablká v župane
Jablká v župane sú lahodný dezert, kde sa plátky jabĺk obaľujú v cestíčku a následne smažia do zlatista. Tento dezert je obľúbený pre svoju jednoduchosť a rýchlu prípravu.
Kuracie prsia a hrušková omáčka
Kuracie prsia nakrájané na kocky, ochutené Argentina korením, sú opečené dozlatista a podávané s jemnou hruškovou omáčkou. Ako príloha sa servírujú chrumkavé opekané zemiaky s rozmarínom. Tento jednoduchý a chutný recept je hotový za necelú hodinu .
Flambované broskyne s bielou čokoládou
Tento jednoduchý a rýchly dezert je ideálny na prípravu v prírode na otvorenom ohni. Každá porcia obsahuje šťavnaté broskyne s karamelovou omáčkou a jemne roztekajúcou sa bielou čokoládou, ktorá vytvára lahodný kontrast chutí.